WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - Futsal Kickers Gilly  0 - 9  (4-5)

DATUM 12-03-2004  21:15

DOELPUNTEN 3’ Loncke 1-0, 5’ Crommen 2-0, 6’ Penders 2-1, 9’ Maes 2-2, 11’ Goessens 2-3, 16’ Penders 2-4, 17’ Penders 2-5, 20’ Pauls 3-5, 20’ pen. Loncke 4-5, 25’ Crommen 5-5, 25’ Ofori 5-6, 34’ Loncke 6-6.

VERSLAG Isola gunde de bezoekers geen meter ruimte. Het was hen aan te zien dat ze het er heel moeilijk mee hadden. De gevolgen bleven niet uit: 2-0 na geen zes minuten. Het leek een afstraffing te worden voor Rekem maar tien minuten later kon niemand nog zijn eigen geloven toe de Maaslanders 2-5 op het bord tikten. Even onberekenbaar als gemakkelijk kwam in de laatste seconden van de eerste helft een tweede opmerkelijke kentering(4-5). Hoeselt werd na de pauze overduidelijk de betere ploeg. Rekem kon enkel verdedigend alle hans aan dek roepen. Het doelhout en een attente Caubergh (die de geweerde Bonné verving) voorkwamen erger. De gelijkmaker hing in de lucht en kwam er na een mooie brug buitenom van Tom Crommen. De vreugde om de zo zeer begeerde 5-5 was nog niet weggeëbd of Ofori trapte de 5-6 binnen. Toch geschiedde gerechtigheid toen Kevin Loncke vijf minuten voor tijd met horten en stoten de 6-6 forceerde.